Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
Converging lines
LOCATION
Compassvale Bow
SITE AREA
110 Sqm
PROJECT DURATION
8 weeks
COST BUDGET
$50,000.00
STYLE
Contemporary, Scandinavian
Inspired by lines that converge from the ceiling to the living feature wall, this project features the fusion of contemporary lines and lights integrating into elements of Scandinavian design. Just as how lines are like paths from various directions that come together for a common goal, to create something beautiful. The light that emits from these paths eventually converge into one.
Guan Hong
" It was a good decision to hand over our renovation work to Samuel. The design was professional, taking into account both practicality and aesthetics. Service was prompt and Samuel is a sincere guy whom we can rely on. We had to work on a tight schedule and were relieved that he was able to deliver as promised. Despite that, the workmanship was not compromised and is up to our expectation. Importantly, they were honest and transparent in quoting us and there was no hidden cost or overcharging along the way.

Overall, it has been a pleasant renovation experience for us as first time home owners. Thank you Samuel! "
SEE MORE