The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
The Veil
LOCATION
365D Upper Serangoon Road
SITE AREA
92
PROJECT DURATION
6
COST BUDGET
$45,000.00
STYLE
Scandinavian @ Hougang Meadow
DESIGNED BY
With a thought of exposing the hidden element when most people preferred it to be invisible and hide the element that most people preferred it to be exposed, it allows us to create The Veil effect.
The combination of a shoe cabinet with an overall sliding door creates anticipation wanting to know the hidden element behind. The white stucco wall effect complement well with light wood grain tone as it makes the whole house feels more cozy even with the use of white colour lightings. With the combination of striking colours, it gives off a simple yet funky chic vibes in the whole design itself.
Jessie Yong
" We are thankful to have appointed Kef & XueLing as the designer for our new home. During our first meeting, they listened to what we have in mind, and also proposed some creative & practical ideas to the project. Both Kef & XL coordinate almost everything, and they would provide updates on the progress of the renovation by sending us photos. With our busy schedule, this had definitely ease the load.
Thanks for providing us your professionalism and attentiveness to ensure timely completion as well as quality of work delivered.
It has been a great experience working with both of you. Keep in touch "
SEE MORE